takaisin alkuunParas kissavahti

NILLA - muistosivu Nillalle. Koira jonka kanssa jaoin elämäni 13 vuotta. Nuku rauhassa ystäväni!

Ihmisen paras ystävä..
On koira!


Tässä vahditaan Tanton puistoaNilla tutkii tilannetta Tanton minigolfradalla

Nilla

Nilla asuu myös täällä SagaStar's kissalassa :-)

Nilla on sekarotuinen pystykorva, siperialainen vetokoira-risteytys. Äiti Nina on rodultaan itäsiperian Laika. Isä Zirak on siperian Husky.

Nilla on kotoisin Ruotsin Taalainmaalta, Insjön alueelta. Tämä koira(nkuonolainen) on erittäin kiinnostunut linnuista ...ulos ja metsään - kyllä mielellään!


Nillaneiti kylvyssä

Kissoista Nilla pitää - tosi paljon - Ne ovat monella tapaa samanhenkisiä kuin se; itsenäisiä, kauniita, ystävällisiä .. ja niilläkin on oma yksityisyyden tarpeensa. Nilla ei hyväksy (kissa)tappeluita. Se tulee väliin sovittelemaan heti jos kissat innostuvat meuhkaamaan liian rajusti keskenään. Joku järjestys se olla pitää, Nillan mielestä. Mutta jos ne vain leikkivät ei se välitä lainkaan. Kotikissa (tai arkibirma kuten jotkut haukkuvat) Miisu on pitänyt Nillaa kakkosäitinään pienenä. Joten voi vain kuvitella kuinka nämä kaksi aina ovat yhdessä pahanteossa, nyttemmin tosin harvemmin kun asuvat eri maissa...
Kissanpennut nukkuvat mielellään koiran korissa. Vaikuttaisi aivan kuin ne olisivat vähän ollakseen kun niillä on niin isokokoinen kaveri. Nilla ei päästä muita meillä vierailevia koiria lähellekkään kissoja. Joten voi kai sanoa että se on hyvä kissavahti!
Tuntemattomat kissat saattavat sensijaan hyvinkin säikähtää Nillan suoraa - mutta toki ystävällistä lähestymistapaa.
Lapsia se rakastaa yli kaiken.


Näin nätisti Nilla huolehti pikku Adrianista tämän ollessa pieni.


Takaisin etusivulle


Etusivulle I Kasvatus I Lisää meistä I Kuvagalleria 1 I Kuvagalleria 2 I Pentujen sukutaulut I Birmainfoa I Pyhän birman legenda I Taidekuvia I Miisun sivu I Näyttelytuloksia I Palomies- ja kissakalenteri I Linkkejä I