takaisin alkuun

S*SagaStar's

Pyhän Birman kasvatus

Hiukan meistä

Hei,
Olen Satu Toivanen ja kasvattaja SagaStar's Birmojen takana. Kissalamme sijaitsee kotimiljöössä Tukholman Solnan kunnassa. Tällä hetkellä minulla on 5 siitoskissaa kotona. Ruusu, Peppina, Nätti, Joy sekä kollimme Tricy Tiger. Alla kissoista lyhyt esittely sekä klikkaamalla kuva ja sukutaulut. Myös lyhyt esittely vanhemmista, jo eläkkeelle siirtyneistä tähdistämme.

EC Rallarrosen's Cestemoon, 18 vuotta, tyttärensä GIC SagaStar's Bright Star:in 12,5 v.kanssa. Isoäiti & äiti Ruusulleni. (kuva elok. 2010), äitini luona.


minä


Ruusu

S*SagaStar's Red Rose

Synt. 4. 7. 2004. Charmantti kaunis punatabbynaamiotyttö. Isä on Kronos ja äiti Bria.

Joy

S*SagaStar's Joy

Synt. 17. 4 2010. Supersuloinen ruskeakilpikonnatabbynaamiotyttö joka oli aivan pakko pitää! Ruusun ja Tjugestas Convoyn tytär.

Karamell eli Karkki

S*SagaStar's Karamell

Synt. 20.4 2010. Karkki on valloittava suklaakilppistabbytyttö. Tyypillinen kilppis; hauska ja omatoiminen jota ei ihan hevillä huiputeta :). Suloinen sokeripala, klassisempi ulkonäöltään kuin Joy. Muistuttaa vanhaa Elviiraani, joka onkin takana isän puolelta. kasteroitu ja sijoitettu samaan kotiin Kronoksen ja Älskaden kanssa.

Älskade

S*SagaStar's Älskade

Synt. 2007. Kaunis punatabbynaamiotyttö. Ruusun tytär. Kasteroitu keväällä -12 ja sijoitettu, asuu Kronoksen kanssa.

Kronos

Champion AmoreGatti Kronos

Kaunis punanaamio uros. Syntynyt heinäkuussa 2002. Aikaisempi siitosuroksemme. Kastraatti syksystä -06. Uudelleensijoitettu, asuu Älskaden kanssa Tukholman Nackassa rakastettuna perheenjäsenenä.

Melody

S*SagaStar's Melody

Synt. 27. 12 2002. Ruskeatabbynaamio. Brian & suklaaurokseni Busenin suloinen tytär. Melody on äiti neljälle SagaStar's pentueelle ja kasteroitu marraskuussa -06. Asuu Tukholman viereisellä Lidingön saarella.

Zola eli Gucci

S*SagaStar's Zola

Synt. 26. 11 2006. Kaunis kilppistyttö. Melodyn & Kronoksen jälkeläinen. Nyttemmin asuu Tukholman vanhassa kaupungissa suurkirkon naapurissa perhekissana

Jo poisnukkuneet ystävämme:


Adelaide

Grand Internationel Champion SagaStar's Amazing Adeleide

Asui sisareni luona Heinolassa,
4,3 kiloinen upea, linjakas ja vahvaluustoinen ruskeakilpikonnatyttö. Nukkui pois 17 vuoden iässä keväällä 2015. Nuku hyvin kaikista kaunein!

Cestemoon

Europa Champion Rallarrosen's Cestemoon

Synt. -92. "Sandra", kaunis ruskeanaamionaaras. Cestemoon on Ruotsin Birmayhdistyksen VUODEN KISSA Senior 2000 sekä Stockholms Kattklubin Vuoden Kissa 2000 ja SVERAKIN 2. paras senior kategoria 2. 2000. Cestemoon asui äitini luona Heinolassa viimeiset vuotensa, ihanaa seniorielämää. Hän nukkui ikuiseen uneen 5 marraskuuta 2011 vain päiviä ennen 19:sta syntympäiväänsä. Nuku rauhassa, ystäväni kaunis kissaenkeli- Kiitos kaikesta, et koskaan unohdu :)

Bria

Grand International Champion SagaStar's Bright Star,

Ruskeakilpikonnatabbynaamio. Sandran jälkeläinen sekä oikein kaunis kissa jolla jännittävät kilppisvärit ja kauniit äitinsä piirteet. Bria on kastroitu syyskuussa -05 ja asui äitinsä Cestemoonin kaverina äitini luona Heinolassa. Bria nukkui pois 2011, nisäsyöpään. Kiitos kaikesta, Bria, nuku rauhassa.

Elvira

Champion SagaStar's Europa Queen
,
Adelaiden ja FIN* EC JoJon Zi-Tabby Ikarus JR:n jälkeläinen. Ruskeakilpikonnatabbynaamio. Elvira kasteroitiin keväällä -09. Hän oli aivan upea siitoskissa ja äiti. Elvira nukkui pois keväällä -12, virtsatietulehduksen aiheuttaman komplikaation vuoksi. Nuku rauhassa rakas Elvira.

Sandra Busen Bria AdelaideElli
Sandra, Busen, Bria, Adelaide ja Elli alias Elviira

Mitä tulee minuun niin olen opinnon- ja ammatinvalinnanohjaaja ja työskentelen aikuiskoulutuksen parissa. Harrastuksiini kuuluvat kissojen ohessa mm. kirjallisuus, taide sekä luonto ja eläimet. Tuen yhdistystä "Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök". Silloin tällöin pakkaan myös aikuiset kissani ja koiran autoon ja matkustan Suomeen. Olen ottanut myös tavaksi näyttelyttää kissoja Suomessa noin kerran vuodessa.
Takaisin etusivulle
...katsotaanpa löytääkö suomenkielisille sivuille kukaan...
Etusivulle I Kasvatus I Kuvagalleria 1 I Kuvagalleria 2 I Pentujen sukutaulut I Birmainfoa I Pyhän birman legenda I Taidekuvia I Näyttelytuloksia I Linkkejä I