tillbaka till första sidanDen bästa kattvakten

NILLA - en minnessida för min underbara hund som jag levde med under 13 år - R.I.P Nilla

Människans bästa vän..
Är hund!


Här vaktas det i TantolundenNilla kollar läget i minigolfbanan i Tanto

Nilla

Nilla bor också hemma hos SagaStar's Birmor.

Hon är en blandrashund, sibirisk spetskorsning. Hennes mor Nina är Östsibirisk Laika. Far heter Zirak och är Sibirisk Husky.

Nilla kommer från Dalarna, Insjön. Hon är mycket intresserad av fåglarna...ut och jaga vill hon gärna!


Lillafröken Nilla i badkaret

Nilla tycker mycket om katterna. Hon och katterna är på många sätt likasinnade, självständiga, vackra vänliga.....och har sin intergritet. Nilla tycker inte om bråk hemma. Hon går emellan katterna om de leker för hårt med varandra. Det ska vara lungnt och fridfullt hemma, tycker hon. Fast lite bus tål hon. Huskatten Miisu har också diat Nilla när hon var kattunge. Så man kan tänka sig att två är bästisar som alltid håller ihop, fast numera sker det mer sällan p.g.a. att de bor i olika länder. Kattungarna sover gärna i hundens korg. De verkar tycka att det är häftigt med en så stor kompis. Nilla släpper inte någon annan hund i närhet av katterna. Så hon är nog en bra kattvakt!
Främmande katter kan dock ibland bli lite skrämda av hennes raka - men vänliga sätt att göra bekantskap med dem. Allramest älskar Nilla barn.


Så här bra har lilla Adrian det hos Nilla.


Tillbaka till första sidan


tillbaka till Första sidan I Uppfödning I Mera om oss I Fotogalleri 1 I Fotogalleri 2 I Ungarnas stamtavlor I Legenden om Heliga Birman I Länkar I Birma information I Konstbilder I huskatten Miisu I Brandmanna- och kattkalendern I Utställningsresultat I