tillbaka till första sidan


Brandmän med Klös! Kalender 2003

Årets Brandmanna- och kattkalendern är här! I år fortsätter fotografen Eivor Rasehorn att fota katter & brandmän både i svartvit och färg.


Det är fjärde året i radet då en del av intäkterna från kalendern går till BRIS - Barnens rätt i samhället och även till en speciell kattfond som Eivor har startat 1998. Mer om hennes stiftelse kan du läsa här.


Genom att köpa kalendern stödjer du både katter och barn!

I år kan du köpa kalendern även via Svenska katternas sida


Inköpsställen för brandmannakalendern är Bokiabutiker samt Åhlensvaruhusen över hela landet, NK och butiken Katt-Katt i Stockholm. Akademibokhandeln på flera orter runt om i Sverige säljer den. Även ca 300 postkontor kommer ha kalendern i sitt sortiment. Även Svenska katternas sida har den i sin julbutik.
Ytterligare info: Distripution Håkansson tel: 08- 19 02 20

Rasehorns stipendiestiftelse för kattforskning kan även stödjas med bidrag märkta "Rasehorns stipendiestiftelse" till Sveriges Veterinärförbund,

postgiro 8380-8.


Tryck här för att se några bilder från år 1999 kalender med söta birmakattungar från SagaStar's.
Lilla SagaStar's Angel of my heart ("Enya")

SagaStar's emailadressTillbaka till första sidan
till index

Tillbaka till första sidan I Uppfödning I Mera om oss I Fotogalleri 1 I Fotogalleri 2 I Ungarnas stamtavlor I Legenden om Heliga Birman I Länkar I Birma information I Konstbilder I Nilla I huskatten Miisu I Utställningsresultat I